Astrang

Katrangan singkat:

• WPC non-rot, bebas perawatan-T-Astragal
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo penghambat UV kanggo nolak warna kuning lan luntur


Detail Produk

Tag Produk

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETM Komposit T-Astragal

Ukuran sing kasedhiya: 3-1 / 2 ”
Pilihan Rampung: Gamelan Putih utawa Tan, Kayu Kayu Embossed Mahoni utawa Oak
Jinis T-Astragle, ditrapake kanggo cuaca
Bisa dituntun lan dipotong tanpa chip rusak

LASTNFRAMETM Komposit T-Astragal

Awet, awet, nambah kualitas lan kinerja sistem lawang lawang.

86A20CC627E01BFA
8BFBE5C1E4C0BED7

Komposit T-Astragal

T-Astragal kanthi komposit nglawan asor lan lembab, kanthi eksterior komposit kanggo mbantu ngilangi risiko cetakan lan rot, pembengkakan lan retak.

Jamb Pintu Komposit

• WPC non-rot, bebas perawatan-T-Astragal
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo penghambat UV kanggo nolak warna kuning lan luntur

logo
97B43781ADD45656
2BDC045543384FD2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Enquiry

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03