Astragle

katrangan:

• WPC non-rot, pangopènan-free T-Astragal
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo inhibitor UV kanggo nolak yellowing lan luntur


Detail Produk

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETMKomposit T-Astragal

Ukuran kasedhiya: 3-1/2"
Pilihan Rampung: Gamelan Putih utawa Tan, Embossed Woodgrain Mahoni utawa Oak
Tipe T-Astragle, kerfed kanggo weatherstrip
Bisa dialihake lan dipotong tanpa chip

LASTNFRAMETMKomposit T-Astragal

Awet, tahan lama, ningkatake kualitas lan kinerja sistem lawang mlebu.

86A20CC627E01BFA
8BFBE5C1E4C0BED7

Komposit T-Astragal

T-Astragal kanthi komposit tahan asor lan kelembapan, kanthi eksterior komposit lengkap kanggo mbantu ngilangi risiko jamur lan rot, bengkak lan retak.

Kusen Pintu Komposit Kab

• WPC non-rot, pangopènan-free T-Astragal
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo inhibitor UV kanggo nolak yellowing lan luntur

logo
97B43781ADD45656
2BDC045543384FD2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Nakoni, nyelidiki

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03

    Ninggalake Pesen Panjenengan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita