Weatherstrip

  • Tipe Kompresi Weatherstrip

    Tipe Kompresi Weatherstrip

    • Werna Kasedhiya: Coklat Tua, Beige, Putih
    • Kerf-ditrapake kanggo pas aman menyang ndhuwur lan sisih jambs
    • Fleksibel, materi kapenuhan umpluk ngemu sawijining wangun liwat wektu
    • Traditional .650" tekan njamin weather segel nyenyet

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03

Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita