Warta

  • Katrangan Door Jambs

    Jambs Clear: Bingkai lawang kayu alami tanpa sendhi utawa simpul. Sudut Seal Pad: bagean cilik, biasane digawe saka bahan sing tahan banting, digunakake kanggo nutup banyu saka ing antarané sudhut lawang lan jamb, jejer karo gasket ngisor. Deadbolt: Selot digunakake kanggo ngamanake lawang ditutup, ...
    Waca liyane
  • WE MAKE COMPONENTS THAT POWER DOORS.

    KAMU Gawe Komponen Sing Laku Daya.

    Komponen LASTNFRAMETM sing mbukak lawang. Saka jambs lawang eksterior rot-proof, nganti sapu ngisor, kita nggawe komponen lawang eksterior sing luwih apik, nginstal luwih cepet lan tahan luwih suwe. LASTNFRAMETM nawakake komponen lawang kanggo aplikasi sistem mlebu kalebu ...
    Waca liyane

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03