Babagan Kita

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman, kita nyedhiyakake performa komponen tingkat dhuwur ing sistem lawang.

Menehi perhatian menyang rincian babagan fungsi lan gaya, gabung karo teknologi modern, LASTNFRAMETM wis nggawa kekiatan lan nilai kanggo sistem entri lengkap. Kita setya nambah praktik bangunan kanthi produk, sistem lan proses kualitas sing gumantung karo kinerja lan menehi nilai sing luar biasa sajrone produk biaya lan layanan ing industri.

Liwat kontrol kualitas lan pangembangan teknologi sing luwih gedhe, LASTNFRAMETM nduweni keluwesan kanggo nggawe produk paling apik lan inovatif supaya bisa menehi reaksi kabutuhan lan panjaluk pasar.

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03