Babagan awake dhewe

INDUSTRI LILYNduwe pengalaman luwih saka 20 taun ing manufaktur.LILY INDUSTRIES CO., LTDWIS EXPANDING WITHLINCLASTN INDUSTRIES LIMITED, UNION BUILDING PRODUCTS CO., LTD, LANLASTNFRAME.

WE ARE COMMITTED DESIGN, DEVELOPMENT lan MANUFAKTUR PRODUK LENGKAP ULTRA Awet.WIDE VARIETAS APLIKASI AREA, KOTAPINTU FIBERGLASS, JAMB PINTU, MOULDING PVC, SISTEM TRIM, DAN SERI CASINGKanggo dekorasi interior lan njaba.KABEH WILUJENG UMUR LAN TANGIH TINGKAT LIYANE.

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03

Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita