Produk

  • Door Jamb

    Pintu Jamb

    • WPC non-rot, bebas jamban tanpa perawatan
    • Kelembapan lan tahan serangga
    • Fitur lapisan protèktif karo penghambat UV kanggo nolak warna kuning lan luntur
  • Brick Mold

    Cetakan Bata

    • Jamur bata tanpa rotasi WPC, bebas perawatan
    • Kelembapan lan tahan serangga
    • Fitur lapisan protèktif karo penghambat UV kanggo nolak warna kuning lan luntur
  • Mull Post

    Mull Kiriman

    • WPC non-rot, Mull Post tanpa perawatan
    • Kelembapan lan tahan serangga
    • Fitur lapisan protèktif karo penghambat UV kanggo nolak warna kuning lan luntur
  • Astragle

    Astrang

    • WPC non-rot, bebas perawatan-T-Astragal
    • Kelembapan lan tahan serangga
    • Fitur lapisan protèktif karo penghambat UV kanggo nolak warna kuning lan luntur

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03