Pintu Jamb

Katrangan singkat:

• WPC non-rot, bebas jamban tanpa perawatan
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo penghambat UV kanggo nolak warna kuning lan luntur


Detail Produk

Tag Produk

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETM Jamb Pintu Komposit

Ukuran sing kasedhiya: 4-9 / 16 ", 5-1 / 4", 6-9 / 16 "lan 7-1 / 4"
Pilihan Rampung: Gamelan Putih utawa Tan, Kayu Kayu Embossed Mahoni utawa Oak
Kabeh header lan sikil jamb dikatutake kanggo cuaca
Ukuran potongan jamb utawa lini baris utawa khusus kasedhiya

LASTNFRAMETM Jambs Pintu Komposit

Awet, awet, nambah kualitas lan kinerja sistem lawang lawang.

6E8A2EC85151B291
9BDBAC8236271531

Bingkai Pintu Komposit

Bingkai lawang kanthi komposit nolak asor lan lembab, kanthi eksterior komposit kanggo mbantu ngilangi risiko cetakan lan rot, pembengkakan lan retak.

Jamb Pintu Komposit

• WPC non-rot, bebas jamban tanpa perawatan
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo penghambat UV kanggo nolak warna kuning lan luntur

logo
57BA08BB3212E27C
FCAC60236B2E45F5
5722BAB253D6A187
74FCFB86A4B63ACD
F7BE176C0B440338

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Enquiry

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03