Pintu Jamb

katrangan:

• WPC non-rot, jamb free pangopènan
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo inhibitor UV kanggo nolak yellowing lan luntur


Detail Produk

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETMKusen Pintu Komposit Kab

Ukuran sing kasedhiya: 4-9/16", 5-1/4", 6-9/16" lan 7-1/4"
Pilihan Rampung: Gamelan Putih utawa Tan, Embossed Woodgrain Mahoni utawa Oak
Kabeh header jamb lan sikil wis kerfed kanggo weatherstrip
Lineal utawa kusen khusus lan ukuran potong header kasedhiya

LASTNFRAMETMKusen Pintu Komposit Kab

Awet, tahan lama, ningkatake kualitas lan kinerja sistem lawang mlebu.

6E8A2EC85151B291
89

Kusen Pintu Komposit

Bingkai lawang komposit kanthi lengkap nolak kelembapan lan kelembapan, kanthi eksterior komposit lengkap kanggo mbantu ngilangi risiko jamur lan rot, bengkak lan retak.

Kusen Pintu Komposit Kab

• WPC non-rot, jamb free pangopènan
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo inhibitor UV kanggo nolak yellowing lan luntur

logo
1
FCAC60236B2E45F5
2
5722BAB253D6A187
3
74FCFB86A4B63ACD
4
F7BE176C0B440338

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Nakoni, nyelidiki

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03

    Ninggalake Pesen Panjenengan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita