Kabar

  • Sugeng Natal sing paling anget kanggo kabeh!

    https://www.doorcomponent.com/uploads/door.mp4
    Waca liyane
  • 8'Flush Glazed Full lite Fiberglass lawang

    Lily Industries kanthi bangga nyedhiyakake lawang fiberglass BEST IN CLASS kanggo para pelanggan.
    Waca liyane
  • Pintu fiberglass paling apik ing kelas

    KOWE ngerti?Yen lawang sampeyan duwe masalah delaminating.Kita pengin nulungi kapan wae.Pintu fiberglass paling apik ing Kelas saka Lily Industries!Awet ing jero!Elegan njaba!https://www.doorcomponent.com/uploads/WeChat_20231207140924.mp4
    Waca liyane
  • LILY Fiberglass Doors minangka Supplier Pintu Fiberglass Eksterior kanggo Omah Anyar lan Proyek Renovasi

    LILY Fiberglass Doors minangka Supplier Pintu Fiberglass Eksterior kanggo Omah Anyar lan Proyek Renovasi

    LILY Fiberglass Doors minangka Supplier Pintu Fiberglass Eksterior kanggo Omah Anyar lan Proyek Renovasi Kanthi macem-macem pilihan kanthi macem-macem rega saka murah nganti dhuwur, sampeyan ora kudu golek papan liya kanggo nemokake lawang njaba fiberglass sing sampurna.Apa iku lawang ngarep, lawang mburi, utawa lawang f...
    Waca liyane
  • Yagene lawang mlebu fiberglass dadi luwih populer

    Yagene lawang mlebu fiberglass dadi luwih populer

    Apa sampeyan mikir nganyarke lawang mlebu omah sampeyan?Apa sampeyan kesel karo lawang kayu utawa baja lawas sing ora bisa nambah kaendahan omah sampeyan?Ora katon maneh, kita duwe solusi sing sampurna kanggo sampeyan - lawang mlebu fiberglass.Ora mung lawang iki nambah sentuhan keanggunan ing omah sampeyan ...
    Waca liyane
  • Gambar nyata pabrik produksi kita

    Gambar nyata pabrik produksi kita

    Dina iki, pabrik kita duwe rekor pesenan kanggo produk kita, lan buruh kita kerja lembur kanggo nguripake produk pelanggan kita. Punika foto-foto nyata.
    Waca liyane
  • Nalika geni teka, apa jenis lawang bisa njamin safety gesang kita

    Nalika geni teka, apa jenis lawang bisa njamin safety gesang kita

    1. fire door fire resistance level Lawang geni dipérang dadi A, B, C telung tingkat ing China, kang kanggo nunjukaké geni lawang geni integritas, sing, geni resistance wektu, standar saiki ing China ora kurang saka 1,5 jam wektu geni kelas A, kelas B ora kurang saka 1,0 jam, cl...
    Waca liyane
  • Packing & Pengiriman

    Waca liyane
  • Gaya Pameran

    Gaya Pameran

    Saka 15 nganti 17 November, kita nganakake pameran telung dina ing Tokyo Big Sight, Jepang.Produk utama yaiku lawang fiberglass.
    Waca liyane
  • Fitur & Keuntungan Pintu Fiberglass

    Bawa tampilan kayu sing mulus lan kinerja fiberglass menyang omah sampeyan.Direkayasa kanggo urip seumur hidup, lawang permukaan lancar sing kinerja dhuwur iki nduweni profil definisi dhuwur kanggo kapentingan arsitektur sing ditambahake.Dirancang kanthi inti lawang poliuretan hemat energi, ...
    Waca liyane
  • Garansi & Care

    We are qualified Produsèn produk profil pvc mRNA kanggo dekorasi njaba lan interior.Kita nglindhungi ngecor, motong lan casing produk saka rotting, cupping utawa retak lan bali karo Lifetime Limited Warranty.Nalika nerangake sistem lawang, kita percaya manawa kualitas produk ...
    Waca liyane
  • Carane Aku Cut Trim lan Mouldings?

    PVC Trim & Mouldings kudu Cut karo agul-agul tip karbida karo 80 untu utawa luwih.Penting kanggo nggawe potongan kanthi cepet.Kita uga wis nemokake manawa sampeyan bisa nyemprotake agul-agul kanthi semprotan masak utawa semir furnitur minangka pelumas kanggo ngindhari agul-agul sing gedhe banget.CATATAN: Aja ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03

Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita