Mull Kiriman

Katrangan singkat:

• WPC non-rot, Mull Post tanpa perawatan
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo penghambat UV kanggo nolak warna kuning lan luntur


Detail Produk

Tag Produk

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETM Kiriman Mull Komposit

Ukuran sing kasedhiya: 4-3 / 8 "
Pilihan Rampung: Gamelan Putih utawa Tan, Kayu Kayu Embossed Mahoni utawa Oak
Kerfed kanggo cuaca
Kuku lan sekrup sing luwih gedhe kanggo kekuwatan

LASTNFRAMETM Kiriman Mull Komposit

Awet, awet, nambah kualitas lan kinerja sistem lawang lawang.

95643E08C9E9C0EB
6DDF1654D6FB635E

Kiriman Mull Komposit

Mull Post kanthi komposit nglawan asor lan lembab, kanthi eksterior komposit kanggo mbantu ngilangi risiko cetakan lan rot, pembengkakan lan retak.

Jamb Pintu Komposit

• WPC non-rot, Mull Post tanpa perawatan
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo penghambat UV kanggo nolak warna kuning lan luntur

 

logo
58F9F61EE4196C61
39BB57A820C53AC3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Enquiry

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03