Kusen Pintu Komposit Kab

Kaluwihan

LastnFrame™komponen pigura lawang gabungan sing dicampur saka PVC lan landasan komposit serat kayu.Gabungan putih mulus utawa kayu sing bebas perawatan nawakake kabeh kekuwatan lan stabilitas kayu, nyedhiyakake solusi tahan kelembapan lan karusakan sing dirancang kanggo nggarap lawang lan komponen.

Kinerja

• Kaping pindho daya nyekel kayu
• Ora bakal discolor, nyerep kelembapan, mbungkus, pamisah utawa rot
• Tahan jamur, jamur, jamur, serangga, uyah lan bahan kimia
• Bisa gampang dipaku lan mesin

Fitur

• Ora perlu sanding utawa priming, siap rampung
• Jambs komposit siap dipasang, ora perlu rampung
• Tekstur woodgrain komposit komponen nglengkapi sugih katon kayu
• Jambs komposit bisa dicet utawa diwarnai kanggo syarat

Garansi120x45

573x75-2
lawang-komponèn
573x40
270x60

Komponen pigura lawang komposit LastnFrame™ nampilaken alternatif inovatif kanggo konstruksi pigura kayu tradisional.

Teknologi komposit nyedhiyakake solusi bebas rot sing direkayasa kanggo nggarap

rot-tahan lawang lan komponen

274x100-4
274x100-2
274x100-1
274x100-5

Kit Rangka Pintu Komposit

• Kelembapan lan tahan serangga
• Ora bakal rot, pamisah, twit utawa warp, pangopènan-free
• Luwih kuwat tinimbang jambs kayu
• Bisa routed lan Cut tanpa chip metu
• Bisa fastened cedhak sudhut

Weatherstrip

• Kerf-ditrapake kanggo pas aman menyang ndhuwur lan sisih jambs
• Fleksibel, materi kapenuhan umpluk ngemu sawijining wangun liwat wektu
• Traditional .650" tekan njamin weather segel nyenyet

Ngisor Sapuan

• Kerf Applied
• Multiple sirip mbantu mblokir infiltrasi Kelembapan lan deflect Kelembapan adoh saka tutup
• Kasedhiya ing Warna Coklat peteng

Corner Seal Pad

• Wedge shaped adhesive-backed
• Ora bakal wick banyu.Aplikasi menyang pojok jamb
• Mate karo inswing sills kanggo nglengkapi weathersealing kinerja


Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03

Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita