Jamb Pintu Komposit

Kaluwihan

LASTNFRAMETM  Komponen pigura lawang komposit yaiku campuran substrat gabungan serat PVC lan serat kayu. Komponen Gamelan tanpa kayu putih utawa kompensasi nyedhiyakake kabeh kekuwatan lan stabilitas kayu, nyedhiyakake solusi kelembapan lan tahan karusakan sing direkayasa supaya bisa digunakake bebarengan karo lawang lan komponen.

Kinerja

• Kaping pindho nyekeli kayu
• Ora bakal ngrusak, nyedhot kelembapan, bungkus, pamisah utawa rot
• Nolak cetakan, jamur, jamur, serangga, uyah lan bahan kimia
• Bisa dipaku kanthi gampang lan mesin

Fitur

• Ora dibutuhake sanding utawa priming, siyap rampung
• Jambs komposit siyap dipasang, ora perlu dirampungake
• Komponen komposit kayu bertekstur nglengkapi tampilan kayu sing sugih
• Jambs komposit bisa dicet utawa diwarnai kanthi sarat

Jaminan

• Garansi winates seumur hidup

logo
door-componenets

LASTNFRAMETM komponen pigura komposit nampilake alternatif inovatif kanggo konstruksi kerangka kayu tradisional.

logo

Kit Bingkai Pintu Komposit

• Kelembapan lan tahan serangga
• Ora bakal bosok, pamisah, twit utawa Warp, tanpa perawatan
• Kuwat saka jambs kayu
• Bisa dituntun lan dipotong tanpa chip rusak
• Bisa diikat cedhak

Weatherstrip

• Kerap-ditrapake supaya bisa dipasang kanthi aman ing jambs ndhuwur lan sisih
• Materi sing fleksibel lan kebak umpluk bisa saya suwe
• Tekan tradisional .650 "njamin segel sing kenceng

11

Sapuan ngisor

• Kerf Applied
• Kaping pirang-pirang mbantu mblokir infiltrasi kelembapan lan mbuwang kelembapan saka tutup
• Kasedhiya kanthi warna coklat peteng

1

Bantalan Segel Sudut

• Dhukungan adhesive sing bentuke baji
• Ora bakal nyedhot banyu. Ndhaptar ing pojokan jamb
• Pacar karo inswing sills kanggo nglengkapi kinerja weathersealing

8

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03