Cetakan Bata

katrangan:

• WPC non-rot, jamur bata tanpa pangopènan
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo inhibitor UV kanggo nolak yellowing lan luntur


Detail Produk

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETMCetakan Bata Komposit

Ukuran sing kasedhiya: 2"
Pilihan Rampung: Gamelan Putih utawa Tan, Embossed Woodgrain Mahoni utawa Oak
Ukuran sing wis dipotong lineal utawa khusus kasedhiya
Instalasi sing luwih apik ing jamb lawang

LASTNFRAMETMCetakan Bata Komposit

Awet, tahan lama, ningkatake kualitas lan kinerja sistem lawang mlebu.

ED5B34A5EDFE2502
B1615D48BCEB6DC2

Cetakan Bata Komposit

Cetakan bata komposit kanthi lengkap nolak kelembapan lan kelembapan, kanthi eksterior komposit lengkap kanggo mbantu ngilangi risiko jamur lan rot, bengkak lan retak.

Cetakan Bata Komposit

• WPC non-rot, jamur bata tanpa pangopènan
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo inhibitor UV kanggo nolak yellowing lan luntur

logo
731DA615887F7CC2
093134C5B7E616A2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Nakoni, nyelidiki

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03

    Ninggalake Pesen Panjenengan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita