Cetakan Bata

Katrangan singkat:

• Jamur bata tanpa rotasi WPC, bebas perawatan
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo penghambat UV kanggo nolak warna kuning lan luntur


Detail Produk

Tag Produk

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETM Cetakan Bata Komposit

Ukuran sing kasedhiya: 2 ”
Pilihan Rampung: Gamelan Putih utawa Tan, Kayu Kayu Embossed Mahoni utawa Oak
Ukuran pre-cut linier utawa adat kasedhiya
Instalasi luwih apik ing jamb lawang

LASTNFRAMETM Cetakan Bata Komposit

Awet, awet, nambah kualitas lan kinerja sistem lawang lawang.

ED5B34A5EDFE2502
B1615D48BCEB6DC2

Cetakan Bata Komposit

Cetakan bata kanthi komposit nolak asor lan lembab, kanthi eksterior komposit kanggo mbantu ngilangi risiko cetakan lan rot, pembengkakan lan retak.

Cetakan Bata Komposit

• Jamur bata tanpa rotasi WPC, bebas perawatan
• Kelembapan lan tahan serangga
• Fitur lapisan protèktif karo penghambat UV kanggo nolak warna kuning lan luntur

logo
731DA615887F7CC2
093134C5B7E616A2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Enquiry

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03