Babagan Kita

KAMU Gawe Komponen Sing Laku Daya

Kita nyedhiyakake kinerja komponen dhuwur kanggo sistem lawang.

KAMU Gawe Komponen Sing Laku Daya

Kita nyedhiyakake kinerja komponen dhuwur kanggo sistem lawang.

Babagan Kita

LincolnLastn Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman, kita nyedhiyakake kinerja komponen tingkat dhuwur ing sistem lawang.

Menehi perhatian ing rincian babagan fungsi lan gaya, gabung karo teknologi modern, LincolnLastn nyedhiyakake kekiatan lan nilai kanggo sistem entri lengkap. Kita setya nambah praktik bangunan kanthi produk, sistem lan proses kualitas sing gumantung karo kinerja lan menehi nilai sing luar biasa sajrone produk biaya lan layanan ing industri.

Pengalaman
Taun

Kauntungan Kita

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETM komponen sing lawang listrik. Saka jambs lawang eksterior rot-proof, nganti sapu ngisor, kita nggawe komponen lawang eksterior sing luwih apik, nginstal luwih cepet lan tahan luwih suwe.

LASTNFRAMETM nawakake komponen lawang kanggo aplikasi sistem mlebu kalebu jambs lawang komposit, brickmold, t-astragal, mullpost.

Bingkai Pintu awet, awet, lan ningkatake kualitas lan kinerja dalan mlebu nalika digunakake karo lawang. Bingkai kita duwe macem-macem gaya gandum kanggo nglengkapi eksterior arsitektur.

about

LASTNFRAMETM komponen lawang yaiku komposit pvc sing diprodhuksi tanpa rotting, warping lan pisah. Dheweke minangka stabilitas ing sistem lawang lawang.

Milih LASTNFRAMETM lawang lawang komposit kanggo jerone wiwit 4 inci nganti 10 inci

Milih LASTNFRAMETM Pintu lawang komposit kanggo jerone wiwit 4 inci nganti 10 inci, dandan kanggo sistem lawang lawang.

LASTNFRAMETM brickmould komposit nduweni fitur tanpa pangopènan, lan nglengkapi proteksi rot-proof kanggo komponen pigura liyane.

LASTNFRAMETM mull komposit minangka proteksi rof-proff, nyedhiyakake kekuwatan sing dibutuhake kanggo sistem lawang teras utawa unit sidelite sing terus-terusan.

Komponen lawang lan sidelite nambah ukuran lan nggawe potongan aksen ing lawang mlebu. Astragal ora mung nggawe definisi ing antarane lawang, nanging nutup celah kanggo nambah privasi lan ngalangi cahya supaya ora bisa dirembes.

LASTNFRAMETM Composite T-astragal ora mlengkung, ora ana bocor, menehi perlindungan sing aman lan kinerja sing apik kanggo sistem mlebu.

Hubungi Kita

LASTNFRAMETM komponen lawang nyedhiyakake kualitas, keamanan lan perlindungan kanggo sistem entri.
Hubungi kita dina iki kanggo takon babagan jambs lawang WPC, T-bar, brickloldings, uga T-astragals.


Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03