Katrangan Door Jambs

Clear Jambs: Bingkai lawang kayu alami tanpa sendhi utawa simpul.

Sudut Seal Pad: bagean cilik, biasane digawe saka bahan tahan banting, digunakake kanggo nutup banyu saka ing antarane pojok lawang lan jambs, jejer karo gasket ngisor.

Deadbolt: Selat digunakake kanggo ngamanake lawang ditutup, selak didorong saka lawang menyang panelpon ing jamb utawa bingkai.

Pad segel pungkasan: Potongan umpluk sel tertutup, kandel udakara 1/16 inci, kanthi bentuk profil ambang, diikat ing antarane ambang lan jamb kanggo nutup sendhi.

Bingkai: Ing majelis lawang, anggota perimeter ing sisih ndhuwur lan sisih, ing endi lawange dipasang lan dipasang. Deleng jamb.

Kepala, Kepala Jamb: Bingkai ndhuwur horisontal saka rakitan lawang.

Jamb: Bagian bingkai perimeter vertikal saka sistem lawang.

Kerf: Slot tipis dipotong dadi bagean kanthi molder utawa glathi. Weatherstrip dilebokake ing kerf sing dicet ing lawang lawang.

Latch: Pin utawa bolt sing bisa dipindhah, biasane bagean saka mekanisme kunci, lan nancepake soket utawa klip ing jambane lawang, supaya lawang ditutup.

Prehung: Lawang sing dipasang ing bingkai (jamb) kanthi ambang, pelepas cuaca lan engsel lan siyap dipasang ing bukaan kasar.

Serangan: Bagéyan logam kanthi bolongan kanggo lawang lawang, lan pasuryan sudhut mlengkung saéngga kait sing dipasang ing spring nalika nutup. Serangan pas menyang mortise ing gerbang lawang lan diikat sekrup.

Boot: Istilah sing digunakake kanggo bagean karet ing sisih ngisor utawa pucuk ndhuwur astragal, sing nutup sisih mburi lan pigura lawang utawa ambang.

Boss, Screw Boss: Fitur sing ngidini nyepetake sekrup. Bos sekrup minangka fitur bingkai lite plastik sing dicetak lan ambang lawang aluminium sing diekstrusi.

Kothak-Framed: Unit lawang lan sidelite sing dibingkai minangka unit sing kapisah, kanthi endhas lan ambang kapisah. Lawang kanthi bingkai dipasang ing sidelite bingkai-kothak.

Sill terus-terusan: Sill kanggo lawang lan unit sidelite sing nduweni bingkai ndhuwur lan sisih ngisor sing amba, lan postingan internal sing misahake sidelite saka panel lawang.

Cove Moulding: Potongan garis kayu cetakan cilik, biasane dibentuk nganggo pasuryan, digunakake kanggo nyukur lan ngencengi panel dadi bingkai.

Doorlite: Rakitan panel bingkai lan kaca, sing nalika dipasang ing bolongan ing bolongan sing wis digawe utawa ngethok, nggawe lawang kanthi bukaan kaca.

Unit Ekstensi: Panel lawang tetep kanthi pigura kanthi ukuran kaca, jejer karo lawang teras loro panel, kanggo nggawe unit lawang dadi lawang telung panel.

Jari Jari: Cara nggabungake bagean cekak saka saham papan, pungkasane pungkasan kanggo nggawe saham maneh. Bagian lawang lan bingkai asring digawe nganggo stok pinus sing nganggo driji.

Kaca: Bahan elastis sing digunakake kanggo nutup kaca ing pigura.

Hinge: Plat logam kanthi pin logam bentuke silinder sing dipasang ing pinggir lawang lan bingkai lawang supaya lawang bisa ayunan.

Hinge Stile: Pinggir vertikal dawa kebak, ing sisih utawa pinggir lawang sing dipasang ing engsel kanthi engsel.

Ora aktif: Istilah kanggo panel lawang tetep ing pigura. Panel lawang sing ora aktif ora nganggo engsel lan ora bisa digunakake.

Lite: Majelis kaca lan bingkai sekitar, sing dipasang ing lawang pabrik.

Multiple Extension Unit: Ing rakitan lawang teras, panel lawang tetep ing pigura sing kapisah, dipasang ing pinggir lawang kanggo teras kanggo nambah panel kaca liyane ing instalasi.

Ibu: Baris divider vertikal lan horisontal sing tipis, sing menehi tampilan lawang multi-panel. Bisa uga bagean saka pigura lite, ing sisih njaba kaca, utawa ing antarane kaca.

Rel: Ing panel lawang terisolasi, bagean kasebut digawe saka kayu utawa bahan komposit, sing ana ing njero jubin, ing pojok ndhuwur lan ngisor. Ing lawang stil lan ril, potongan horisontal ing pojok ndhuwur lan ngisor, lan ing titik tengah, sing nyambung lan pigura ing antarane stil.

Opening Kasar: Bukaan kanthi bingkai struktural ing tembok sing nampa unit lawang utawa jendhela.

Lacak Layar: Fitur ambang lawang utawa sirah bingkai sing nyedhiyakake omah lan pelari kanggo rol, supaya panel layar bisa geser saka sisih menyang sisih sisih lawang.

Sill: Dhasar cakrawala saka pigura sing dienggo ing sisih ngisor lawang kanggo nutup hawa lan banyu.

Geser Bolt: Bagéyan saka astragal ing sisih ndhuwur utawa ngisor, sing dipasang ing endhas pigura lan panel kanggo panel lawang pasif ditutup.

Transom: Déwan kaca sing dipasang ing ndhuwur unit lawang.

Klip Transportasi: Sepotong baja sing digunakake kanggo nyepetake rapat lawang prehung sadurunge ditutup kanggo nangani lan ngirim, sing njaga posisi panel lawang ing pigura.


Wektu kiriman: Dec-03-2020

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03