Kita Nggawe Komponen Sing Power Doors


LASTNFRAME
TMkomponen sing daya lawang.Saka jambs lawang njaba rot-bukti, kanggo nyapu sill ngisor, kita nggawe komponen lawang njaba sing luwih apik, nginstal luwih cepet lan tahan maneh.
LASTNFRAMETMnawakake komponen lawang kanggo aplikasi sistem ngleboke kalebu jambs lawang gabungan, brickmold, t-astragal, mullpost.
Bingkai Pintu awet, tahan lama, lan nambah kualitas lan kinerja lawang mlebu nalika digunakake karo lawang kita.Bingkai kita kasedhiya ing macem-macem gaya gandum kanggo nglengkapi eksterior arsitektur.
LASTNFRAMETMkomponen lawang sing pvc komposit diprodhuksi tanpa rotting, warping lan pisah.Iki minangka stabilitas ing sistem lawang mlebu.
MilihLASTNFRAMETMjamb lawang komposit kanggo ambane saka 4 inch kanggo 10 inch
MilihLASTNFRAMETMjambs lawang komposit kanggo ambane kiro-kiro saka 4 inch kanggo 10 inch, dandan kanggo sistem lawang entri Panjenengan.
LASTNFRAMETMbrickmould komposit nduweni fitur bebas pangopènan, lan nglengkapi proteksi anti rot kanggo komponen pigura lawang liyane.
LASTNFRAMETMmulls komposit pangayoman rof-proff, padha nyedhiyani kekuatan dibutuhake kanggo sistem lawang Patio utawa Unit sidelite terus.
Komponen lawang lan sidelite nambah ukuran lan nggawe potongan aksen menyang lawang mlebu.Astragal ora mung nggawe definisi ing antarane lawang, nanging nutup celah kanggo privasi tambahan lan nyegah cahya saka seeping liwat.
LASTNFRAMETMKomposit T-astragal ora mlengkung, ora bocor, nyedhiyakake perlindungan sing aman lan kinerja sing apik kanggo sistem mlebu.
LASTNFRAMETMkomponen lawang nyedhiyani kualitas, keamanan lan pangayoman kanggo sistem entryway.Hubungi kita dina iki kanggo pitakonan saka jambs lawang WPC, T-bar, brickmoldings, uga T-astragals.


Wektu kirim: Nov-27-2020

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03

Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita