KAMU Gawe Komponen Sing Laku Daya.


LASTNFRAME
TMkomponen sing lawang listrik. Saka jambs lawang eksterior rot-proof, nganti sapu ngisor, kita nggawe komponen lawang eksterior sing luwih apik, nginstal luwih cepet lan tahan luwih suwe.
LASTNFRAMETM nawakake komponen lawang kanggo aplikasi sistem mlebu kalebu jambs lawang komposit, brickmold, t-astragal, mullpost.
Bingkai Pintu awet, awet, lan ningkatake kualitas lan kinerja dalan mlebu nalika digunakake karo lawang. Bingkai kita duwe macem-macem gaya gandum kanggo nglengkapi eksterior arsitektur.
LASTNFRAMETMkomponen lawang yaiku komposit pvc sing diprodhuksi tanpa rotting, warping lan pisah. Dheweke minangka stabilitas ing sistem lawang lawang.
Milih LASTNFRAMETM lawang lawang komposit kanggo jerone wiwit 4 inci nganti 10 inci
Milih LASTNFRAMETM Pintu lawang komposit kanggo jerone wiwit 4 inci nganti 10 inci, dandan kanggo sistem lawang lawang.
LASTNFRAMETM brickmould komposit nduweni fitur tanpa pangopènan, lan nglengkapi proteksi rot-proof kanggo komponen pigura liyane.
LASTNFRAMETM mull komposit minangka proteksi rof-proff, nyedhiyakake kekuwatan sing dibutuhake kanggo sistem lawang teras utawa unit sidelite sing terus-terusan.
Komponen lawang lan sidelite nambah ukuran lan nggawe potongan aksen ing lawang mlebu. Astragal ora mung nggawe definisi ing antarane lawang, nanging nutup celah kanggo nambah privasi lan ngalangi cahya supaya ora bisa dirembes.
LASTNFRAMETM Composite T-astragal ora mlengkung, ora ana bocor, menehi perlindungan sing aman lan kinerja sing apik kanggo sistem mlebu.
LASTNFRAMETMkomponen lawang nyedhiyakake kualitas, keamanan lan perlindungan kanggo sistem entri. Hubungi kita dina iki kanggo takon babagan jambs lawang WPC, T-bar, brickloldings, uga T-astragals.


Wektu kiriman: Nov-27-2020

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03